TEKSTBALANS is het communicatiebureau van Marielle Habraken. Na mijn hbo-studie communicatie heb ik me gespecialiseerd in schrijven voor het web en online communicatie, vooral bij de overheid.

Opdrachtgevers

marielle sqDe afgelopen jaren heb ik vooral opdrachten gedaan voor de rijksoverheid en voor gemeentes. Ik heb bijvoorbeeld meegewerkt aan het schrijven en migreren van content voor de toptakenwebsites van de gemeentes Haarlem en De Bilt. Maar ook aan het dagelijks onderhoud van de website van de gemeente Utrecht.

De afgelopen anderhalf jaar heb ik vooral klussen gedaan voor de rijksoverheid, zoals het migreren van de website BIGregister.nl en het dagelijks onderhoud van de Nederlandstalige en Engelstalige websites van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Kijk voor al mijn werkervaring op mijn LinkedIn-profiel.

Referenties

Op mijn LinkedIn-profiel leest u hoe opdrachtgevers en collega’s de samenwerking met TEKSTBALANS hebben ervaren.

  • Een goede, gedegen, flexibele en professionele webredacteur. Met haar vakkennis en extra aandacht voor leesbaarheid en vindbaarheid heeft Marielle de kwaliteit van veel webteksten verbeterd.
  • Iemand waar je op kunt bouwen en waar je goed mee kunt bouwen.
  • Marielle heeft een mooi gevoel voor taal waardoor ze zaken helder en krachtig onder woorden kan brengen.
  • Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van haar uitstekende beheersing van de Engelse taal en genoten van haar gevoel voor humor.
  • Marielle heeft veel vakinhoudelijke kennis van communicatie en schrijven voor het web. Ze denkt goed mee, kijkt kritisch naar content en ze werkt nauwkeurig, georganiseerd en zelfstandig.

Vakontwikkeling

Mijn Nederlandse taalbeheersing is (uiteraard) uitstekend. Het Engels beheers ik op near-native-niveau (C2). Ik volg regelmatig cursussen en trainingen om mijn vakkennis op peil te houden. In 2018:

Buiten werktijd

Buiten werktijd blijf ik in balans door yoga en meditatie. Een groot deel van mijn vrije tijd en vakanties breng ik in stilte door, tijdens meditatieretraites in Nederland en Groot-Brittanië. Verder word ik enthousiast van alles wat met duurzaamheid te maken heeft.