Online communicatie: een allround communicatieprofessional, gespecialiseerd in online communicatie, webredactie en contentmanagement.

Redactie en tekstschrijven: een scherpe en respectvolle eindredacteur en een schrijver van duidelijke, aantrekkelijke en motiverende teksten.

Opleiden en coachen: een vakkundige, leergierige collega die graag haar kennis deelt en uw webredacteuren kan coachen en trainen.

Inhuren

U heeft een mooi webproject: een nieuwe website of een nieuw intranet. Er moeten teksten geschreven of geredigeerd worden, content geauditeerd of gemigreerd, medewerkers opgeleid. En u kunt daarbij wel wat hulp gebruiken. Van iemand met ervaring bij gemeenten, de rijksoverheid en non-profitorganisaties.

Marielle Habraken is een contentmanager met kennis van usability en webrichtlijnen. Een webredacteur die teksten kan schrijven en redigeren voor B1-taalniveau. En die ook uw Engelstalige website of Engelstalig intanet kan onderhouden. Een prettige, tijdelijke collega die uw medewerkers kan trainen en coachen.

U kunt TEKSTBALANS inhuren als zzp’er, op project- of contractbasis of via een intermediair.

Samenwerken

Een website is nooit af en een website opleveren of onderhouden is altijd een teamprestatie. Naast vakkennis heeft uw project ook behoefte aan iemand met wie u prettig samenwerkt. Met TEKSTBALANS huurt u een vakspecialist in die weet hoe projecten werken, die gestructureerd en zelfstandig werkt, en die proactief adviseert. Een communicatieprofessional die harmonieus en oplossingsgericht is.

Meer weten

Lees de ervaringen van tevreden opdrachtgevers. Of neem vrijblijvend contact op met TEKSTBALANS.